Lunch en brunch

Groene Liede is een prachtige locatie voor een gezellig samenzijn in de middag. Voor een lunch of brunch kunt u een samenstelling maken van diverse warme en koude gerechten die gepresenteerd worden op het buffet of aan tafel. Met diverse warme broodjes en belegsoorten, kopje soep, broodje kroket en andere mogelijkheden. Als er kinderen aanwezig zijn kunnen deze fijn in de tuin spelen, onze tuin is geheel afgezet zodat ze niet kunnen verdwalen. Ook verzorgen wij koffietafels voor busgroepen, via www.busidee.nl kunt u de busarrangementen inzien.

High tea

Bij Groene Liede kunt u genieten van een High tea in de tuin of binnen bij de openhaard. In overleg maken we een menu met de lekkerste zoete en hartige hapjes die in combinatie met thee en eventueel andere dranken geserveerd worden. Wat dacht u van een feestelijk ontvangst met een glaasje prosecco?. Ook is het mogelijk om een High beer met diverse speciaalbieren of een High wine met diverse wijnen te verzorgen. Wij werken o.a. samen met brouwerij ‘De Hoop’ en ‘De eeuwige Jeugd’. In onderstaande link vind u onze High Tea folder, interesse in een High Wine of High Beer? stuur ons een e-mail.

Baby Shower

In Nederland kennen we twee soorten Baby Showers: Het origineel waarbij de aanstaande moeder in het zonnetje wordt gezet en samen met vriendinnen een leuke middag hebben en het kraamfeest waarbij vrienden en familie jullie pas geboren baby’tje voor het eerst zien in een feestelijke omgeving. Voor beide vieringen biedt Groene Liede een prachtige (kindvriendelijke) locatie waar zowel binnen als buiten mogelijkheden zijn. Wij kunnen jullie adviseren over decoraties, hapjes en activiteiten. Voor de kinderen hebben wij een springkussen, trampoline en speeltoestel staan waar zij veilig kunnen spelen in onze tuin.

Informatieaanvraag:

1 + 2 = ?