Trouwlocatie

Trouwen is één van de meest unieke gebeurtenissen in ons leven. Een dag in jullie eigen stijl, sfeer en met de gezelligheid van familie en vrienden.

 

Een dag om naar uit te kijken en waar jullie alles goed geregeld willen hebben. Ons team staat voor jullie klaar met onze ruime ervaring in het organiseren van bruiloften. Wij adviseren jullie graag omtrent diverse thema’s en mogelijkheden.

 

Bij trouwlocatie Groene Liede kunnen jullie de gehele dag ontspannen op 1 locatie vieren of een gedeelte hiervan. Combineer onze sfeervolle feestzaal, dinerruimte en serre met de romantische tuin, waar elkaar het ja-woord geven echt een feest is!

De trouwlocatie

Groene Liede bestaat uit zeven verschillende plekken waar onderdelen van jullie programma kunnen plaats vinden.

Binnen is er een grote feestzaal met openhaard en bar en een kleine feestzaal. Buiten kunnen jullie gebruik maken van de serre waarbij met mooi weer de glazen schuifwanden open geschoven kunnen worden. Er is ook een open terras, speelweide, grasveld en tuin met prieel.

Groene Liede verhuurd een stretchtent die wij in de tuin kunnen neerzetten voor de ceremonie en/of borrel om de tuin nóg feestelijker te maken!

Trouwlocatie feestlocatie entree met wit en roze ballonen
Trouwlocatie feestlocatie Terras en tuin met prieel en fontein
Trouwlocatie feestlocatie Ceremonie opstelling binnen met backdrop bij chesterfield
Trouwlocatie feestlocatie ceremonie buiten met tentdoek

Huwelijksceremonie & kerkdienst

Groene Liede is een officiële trouwlocatie van de gemeente Haarlemmermeer. Jullie kunnen elkaar het ja-woord zowel buiten in de tuin als binnen bij de openhaard of in de kleine feestzaal geven. In onze tuin staat een wit prieeltje, omringd door veel groen. In het voorjaar bieden onze roze rhododendrons een romantische achtergrond voor een buitenceremonie. Ook hebben wij een sfeervolle stretchtent te huur die de buitenceremonie compleet maakt!

Buiten is akoestische muziek toegestaan of onze gastheer/vrouw speelt jullie gekozen muziek af op de muziekinstallatie. Het ceremoniepakket omvat witte klapstoelen,  prieel, trouwstoelen en andere faciliteiten. Een kerkelijke dienst is tevens bij ons mogelijk.

Borrel, taart, toost en activiteiten

Yes, jullie zijn getrouwd! Opvolgend is er vaak een middag programma met het aansnijden van de taart, het uitbrengen van een toost en het maken van foto’s met de dag gasten. Bij De Groene Liede vindt dit meestal plaats op het terras of binnen.

De bruidstaart (of alternatief) mogen jullie zelf verzorgen of kunnen jullie bij ons bestellen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een sweettable, kaastaart of gebak. Foto’s maken kan in de tuin en indien gewenst kunnen wij de middag ook aankleden met spelletjes of activiteiten.

Trouwlocatie feestlocatie terras en tuin met fontein
Feestlocatie Limonade bar met 2 limonades naar keuze
Trouwlocatie Voorgerecht gebakken camembert met walnoten en honing
Trouwlocatie feestlocatie Buffet met bruidpaar met gast en kok op achtergrond

Diner

BBQ is onze specialiteit! Jullie kunnen kiezen uit een lopende BBQ of een BBQ waarbij de gerechten op tafel worden geserveerd op houten planken.

Ook een buffet, een shared diner of een 3- of 4-gangen diner behoort tot de mogelijkheden. We hebben ruime ervaring met glutenvrij, lactosevrij of vegetarische maaltijden. De prijzen voor diners variëren tussen € 29,50 en € 39,50 per persoon exclusief drankjes.

Een diner kan zowel op het terras, in de serre of in een van de feestzalen plaats vinden.

Het is niet mogelijk om zelf de catering bij ons te verzorgen en alleen de locatie te huren. Het is wel mogelijk om zelf toevoegingen te doen aan onze catering die bij jullie wensen of cultuur passen. Denk bijvoorbeeld aan die lekkere salade van je moeder of Surinaamse pasteitjes in de avond.

Feestavond

Uw gasten komen binnen en worden verwelkomd met een drankje, de muziek begint te spelen, het begin van een heerlijke avond!

Of jullie een gezellige borrel of een swingend dansfeest willen, Groene Liede heeft de juiste omgeving en zorgt goed voor jullie gasten. Op het terras of in de serre kunnen jullie gasten rustig praten bij de warmte van de terras heaters. In de grote feestzaal is er ruimte voor een dansvloer en een combinatie van zittafels en statafels. Een DJ of band is welkom of er kan een playlist worden afgespeeld op de muziekinstallatie. Onze locatie is geschikt voor maximaal 120 gasten.

Feestlocatie Wijnglazen hangend aan rek
Trouwlocatie Sfeerfoto diverse alcoholische dranken

Decoratie & styling

Vanaf het moment dat de trouwlocatie bekend is beginnen de ideeën over de decoratie vorm te krijgen. Familie en vrienden willen graag helpen en er moeten veel keuzes worden gemaakt. Bij Groene Liede hebben jullie 3 mogelijkheden om jullie bruiloft mooi aan te kleden!

Zelf decoreren: Pinterest afzoeken om jullie persoonlijke style samen te stellen, of wellicht hebben jullie al een idee hoe de decoraties op jullie dag er uit komen te zien? Zelf je bruiloft decoreren is super leuk om te doen maar brengt ook veel werk met zich mee! Jullie hebben 2 uur voorafgaand aan de bruiloft de tijd om de ruimte(s) te decoreren. Ook externe leveranciers kunnen binnen deze tijd hun spullen brengen en opbouwen. Het is mogelijk om extra uren te boeken en wij bieden zelfs de mogelijkheid dat wij jullie eigen decoraties aanbrengen!

Losse decoraties: In ons magazine staan meer dan 40 losse decoraties. Van bloemen tot ballonnen, van kandelaren tot servetten. Ook echte eyecatchers zoals een cocktailbar, whisky bar en photobooth zijn los te huur voor jullie bruiloft op onze locatie. Combineer deze met jullie eigen decoraties en creëer jullie persoonlijke stijl!

Decoratie pakketten: Groene Liede biedt 4 decoratie pakketten aan in de thema’s: Bohemian, rustic, droogbloemen en algemeen. Deze pakketten bevatten decoraties voor de ceremonie, diner en feestavond in jullie kleurthema. De prijs varieert van € 250,- / € 325,- incl. het decoreren. Kijk tijdens een van onze open dagen of een decoratiepakket bij jullie wensen past, gemakkelijk want jullie zijn dan in 1 klik klaar met het decoreren van jullie trouwlocatie!

Prijzen en online offerte

Locatiehuur:
Trouwlocatie Groene Liede is altijd exclusief voor jullie gezelschap. De locatiehuur is
€ 500,- en deze vervalt wanneer jullie meer dan € 4.000,- bij ons besteden.

Faciliteitenpakket:
De basis voor jullie bruiloft bij Groene Liede. Het faciliteitenpakket bestaat uit veel kleine onderdelen die we niet steeds los aan jullie willen berekenen. Bijvoorbeeld: schoonmaakkosten, serviesgeld, gebruik van een beamer/tv scherm, muziekinstallatie, keuze uit ruim 10 kleuren statafelhoezen, bloemen op tafel, decoratietijd, wijnvaten ter decoratie, cadeau-, gastenboek- en cadeautafel, tafelkleden en meer. Een vaste prijs van € 500,- waar alles in zit!

Kortingen:
Omdat onze prijzen transparant zijn onderhandelen wij niet over prijzen en kortingen. Wel verzorgen wij graag bruiloften in het laagseizoen en op doordeweekse dagen. De volgende kortingen gelden bij Groene Liede:

  • Maandag, dinsdag en woensdag 15% korting op al het eten en drinken
  • Donderdag en zondag 5% korting op al het eten en drinken
  • Vrijdag en zaterdag 5% korting in de maanden november tot en met maart
  • Op feestdagen en bijzondere data kan de korting niet gelden

Best Wedding Deal:
In Nederland is de standaard van 30 daggasten en 100 avondgasten gekozen om een prijsindicatie te geven zodat bruidsparen gemakkelijk verschillende locaties kunnen vergelijken. Klik HIER om onze best wedding deal te zien.

Maak hier je online offerte

Afspraak maken & open dagen

Willen jullie graag de trouwlocatie en sfeer in het echt ervaren? Een rondleiding bij Groene Liede is op twee manieren mogelijk. Namelijk door het maken van een afspraak voor een privérondleiding of bezoek een van onze open dagen in februari, april, juni, september of november.

De eerstvolgende open dag is op zondag 29 september 2024 11:00 - 16:00. Het is mogelijk om een e-mail te sturen naar info@groeneliede.nl of te bellen om je aan te melden of om een losse afspraak te maken.

Trouwlocatie feestlocatie tuin met prieel gezien vanaf terras
Trouwlocatie feestlocatie terras met glazen wand en statafel

Magazine

In 2022 hebben wij ons nieuwe magazine geschreven. Informatie, prijzen, foto’s en onze tips handig verzameld in een handzaam boekje. Wanneer jullie een online offerte maken krijgen jullie de digitale versie toegestuurd per e-mail. Het echte boekje geven wij wanneer jullie een afspraak bij ons maken of ons bezoeken tijdens een open dag.

Klik hier om 8 bladzijdes in te kijken

Kapster aan het werk

Visagie & haarstyliste

monique cafe

Trouwambtenaar

Bloemist bezig met ordenen van bloemstuk

Bloemist

Trouwlocatie leveranciers

Bij Groene Liede mogen jullie je eigen trouwleveranciers kiezen, het is niet verplicht om deze via ons te boeken. Hieronder hebben wij een aantal leveranciers genoemd waar wij graag mee samenwerken. Deze professionals zijn stuk voor stuk hele vriendelijke en enthousiaste ondernemers die ervaring hebben op onze locatie. Deze leveranciers zijn veelal ook aanwezig op onze open dagen, een leuk moment om ze te ontmoeten!

uliana

Trouwfotograaf

brian vogel

Uilen die ringen aanvliegen

albino 1

Trouwringen

avatar photo bewerkt

Zangers & band

stassen en verstraten

Trouwfotograaf

dufrasnes logo

Trouwfotograaf

Trouwgeloften coach & ambtenaar

ALBINO

Trouwringen

Trouwlocatie feestlocatie entree met loper

Ballonnen en decoraties

IMG_4768

VW trouwvervoer