Trouwlocatie Groene Liede

Trouwen is één van de meest unieke gebeurtenissen in ons leven. Een dag in uw eigen stijl, sfeer en met de gezelligheid van familie en vrienden. Een dag om naar uit te kijken en waar u alles goed geregeld wilt hebben. Ons team van Groene Liede staat voor u klaar en met onze ervaring in het organiseren van meer dan 100 bruiloften adviseren wij u graag omtrent diverse thema’s en mogelijkheden.

Bij Groene Liede geven wij u alle ruimte om deze dag vorm te geven. Zo kunt u de gehele trouwdag bij ons vieren of een gedeelte hiervan. Combineer onze sfeervolle zaal en dinerruimte met de romantische tuin, waar elkaar het jawoord geven echt een feest is!

Interesse? Maak via ons contactformulier een afspraak voor een bezichtiging en/of komt langs op een van onze open dagen tussen 11:00 – 16:00 op 22 november 2020, 30 januari 2021.

Trouwlocatie Groene Liede is een officiële trouwlocatie van de gemeente Haarlemmermeer. U kunt elkaar binnen of buiten het jawoord geven. In onze tuin staat een wit prieeltje dat samen met de roze rododendron een romantische achtergrond geeft voor een buiten ceremonie. Ook binnen zijn er diverse mogelijkheden en luisteren we naar uw wens qua opstelling en ceremonie.

Receptie
Een receptie kan buiten en binnen worden gehouden. Met een feestelijke prosecco toast en het aansnijden van de bruidstaart. Of wilt u iets anders? Dan kunnen we u een heerlijke ‘Sweet & Savory table’ presenteren. u kunt gebruik maken van onze muziekinstallatie of een swingende band/DJ of artiest inhuren.

Diner
Home made gerechten uit eigen keuken, Als buffet, walking diner of door onze kok vers op de BBQ bereid. U kunt bij ons zelf het diner samen stellen uit diverse opties. Ook hebben wij ervaring met glutenvrije, lactosevrije en vegetarische maaltijden. BBQ’en is zowel buiten op het terras als binnen mogelijk!

Feestavond
Een knalfeest met band/dj of gezellig borrelen op het terras om de dag af te sluiten? Wij zorgen dat uw gasten niets te kort komen en serveren de lekkerste hapjes en drankjes. U kunt uw eigen entertainment meenemen of een keuze maken uit ons aanbod van DJ’s, bands en artiesten.

Informatieaanvraag: